Благословенні українські Карпати

25.08.2011 | Filed under: Духовність, Публікації

Як чудово бачити і відчувати Божу велич через Його творіння та  знати, що ми маємо такого прекрасного Бога-Творця. Похід у гори – це не просто прогулянка в екстремальних умовах, це щось набагато більше, це те, що зворушує до глибини душі і залишає спогади на все життя. У покоренні вершин є щось, що неодмінно буде тягнути людину знову й знову зійти на гору.

Коли сходиш на гору для того, щоби помолитись, розумієш, чому великі Божі мужі, такі як Мойсей та Ілля, і навіть Сам Господь Ісус Христос сходили на гору для спілкування з Богом. Тому що чим ближче ти до вершини, тим менше у твоїй голові залишається порожніх думок, починаєш більше цінувати духовні цінності і все менше думаєш про матеріальні речі. Для кожної людини, яка долає вершину, цінним є те, що у неї формується мислення переможця, людини, яка здатна долати не тільки вершини Карпат чи Гімалаїв, але й ті гори, які трапляються у нашому повсякденному житті, такі як розчарування, непрощення і т. п. Тим більше, коли ти йдеш не один, а в складі групи, можна побачити себе таким, як ти є насправді і в чому тобі ще потрібно змінитись.

Вже 4 роки поспіль Бог благословляє нас долати вершини наших прекрасних, благословенних Карпат та звершувати там молитви за Україну і за єдність між християнами України. Кожного разу ми з’їжджаємось у місто Трускавець та звідси вирушаємо на початок маршруту. Наша команда, склад якої постійно оновлюється, показує, що ми, християни з різних церков та об’єднань, можемо разом рухатись, допомагати та підтримувати один одного і разом прославляти Бога.

Цього року нас було 13. Наш маршрут пролягав від села Осмолоди, що в Івано-Франківській області, через хребет Матагів, гори Висока(1803м), Ігровець(1804м), Боревка(1596м), Лопушна(1695м), Велика Сивуля(1836м), полонину Рущина (1440м), урвище Пекло, водоспад Салатрук і село Бистриця (кінець маршруту). Приблизна протяжність маршруту 50-60 км.

Коли ми рухалися по маршруту, ми зустрічали багатьох туристів і завжди молились за цих людей та благословляли їх. На хребті Матагові ми разом з іншими туристами провели ніч у туристичному притулку. Ми гарно провели час, спілкуючись та свідчачи про те, що Господь зробив у нашому житті, а в ранці звершили спільну молитву зі всіма жителями притулку. На горі Ігровець ми звершили молитву за Україну, а на горі Велика Сивуля ми звершили молитви за єдність між християнами та кожен сказав Богові те, що мав у своїм серці. Коли ми були на вершині, і нашим очам відкрилась прекрасна панорама, ми бачили усі Карпати, як на долоні. Настрій у всіх був піднесений, ми йшли, співаючи псалми та українські пісні.

Ми розуміємо, на якій прекрасній землі ми живемо і вчимось цінувати те, що Бог довірив нам українцям.

Наша подорож завершилась у мальовничому селі Бистриця. Наш похід вдався завдяки Богу, який дав нам мудрість, забезпечення та любов один до одного. Слава Богу за усі Його милості!

Руслан Цехмейстер

(Переглядів 68 , 1 переглядів сьогодні)

About 

Błogosławieni którzy wprowadzają pokój, albowiem oni będą nazwani synami Bożymi.

Tags:

Газ на авто. Трускавець

Новини Трускавця та регіону

ТОП коментованих за тиждень

  • None found

Оголошення ТВ

  • Запрошуємо на роботу
    05.01.2023 | 16:23

    Державний спеціалізований санаторій «Батьківщина» (м. Трускавець) запрошує на роботу: – психологів, –  соціальних педагогів, – фахівців з соціальної роботи, – соціальних працівників з відповідною освітою на постійну роботу. Телефон: 097-584-23-76. (Переглядів 1 , 1 переглядів сьогодні) Також читайтеКозацька слобода “Раковець” запрошує на риболовлю (0)Запрошуємо вивчати англійську мову! (0)Потрібен викладач англійської мови! (0)Запрошуємо юних футболістів (0)

  • Запрошуємо вивчати англійську мову!
    26.08.2022 | 15:47

    Курси іноземних мов Ірини Ченцової запрошують дітей та дорослих вивчати англійську мову з використанням інноваційних методик та сучасних підручників провідних британських та американських видавництв. Ми пропонуємо заняття в групах (7-10 чоловік), індивідуальне та корпоративне навчання, підготовку до ЗНО та здачі екзаменів на міжнародні сертифікати (IELTS, TOEFIL), а також Експрес-курси   для   дорослих   (англійська   для   подорожей   та […]

  • Archive for Оголошення ТВ »

Архіви