роздуми

 
 

Духовні вправи на травень-2009.

Не всі можуть постити, здійснювати далекі подорожі на хвалу Божу, не всі можуть давати багату милостиню, але всі можуть любити Бога: цього треба тільки хотіти.  Св. Йоан Боско

Усміх нічого не коштує, але він багато чого вартий. Збагачує того, хто його отримує і того, хто ним обдаровує.  Фредерік Фабер

Усі люди, з якими ви стикаєтесь, повинні помічати, що сьогодні також існує безкорислива християнська любов.   Бл. Роберт Майєр

Шлях Любові називається Жертвою.  Св. Йосиф Ескріва

Молитва – це міст, що поєднує це життя з вічністю, землю із небом, людину з Богом.  Св. Урсула Лєдуховська

Покора відкриває духовний погляд на всі цінності світу. Виходячи з думки, що в жодній дії немає заслуги, - усе є лише даром і дивом, вона робить так, що людина здобуває все.  Макс Шелер

На трояндових кущах в’януть квіти, а залишаються колючки; коли живеш у благодаті, терни в’януть, квіти ж залишаються.  Св. Франциск з Салези

Бути священиком означає  бути свідком чуда.  Норберт Лофінк

Пам’ятай про те, що твої вільні та незайняті ніякою роботою хвилини обтяжені найважливішими завданнями і відповідальністю.  Св. Августин

Я повинен усвідомити, що мій ближній завжди кращий від мене, і тому заслуговує на більшу повагу.  Бл. Йоан ХХІІІ

Боже Провидіння дало тобі тих батьків, у тому місці і в тому періоді часу, у таких обставинах, щоб ти мав найкращі можливості бути спасенним.  Св. Максиміліан Марія Кольбе

 

 

 
 
 
Lemky.com Каталог сайтів України