роздуми

 
 

Хамство водія маршрутки Трускавець-Стебник образило інваліда

до редакції газети «Воля громади» звернувся голова Територіальної асоціації інвалідів “Серце допомоги” Роман Кіндратишин. За його словами, водій маршрутки “Трускавець-Стебник” (№ 0400 КМ) Олексій К. повівся з ним нетактовно, обізвав грубими словами у присутності людей, а потім, перестрівши у місті, ще й погрожував.

Конфлікт трапився тому, що Роман Кіндратишин мав намір сісти у маршрутку на “скренті”. Однак водій зупинив маршрутку не у звичному місці, а трохи далі. Можливо, звичайним людям добігти декілька метрів просто, але не інвалідам. Тому голова асоціації інвалідів і висловив свої претензії водію, а у відповідь почув слова образи.

На жаль, совєтське виховання багатьох людей, хоча й живемо у незалежній Україні, не дозволяє їм з повагою і пошаною ставитися до тих, хто обділений долею. У цивілізованій країні подібна поведінка вже би була гнівно засуджена, а такий водій сплатив би чималенький штраф за свою нетактовну поведінку. У нас же все сходить з рук, хоча хамство, я переконаний, повинно бути наказане.

Роман Кіндратишин має намір довести цю справу до кінця. Він звернувся з листом до міської влади. Виконувач обов’язків міського голови, секретар ради Геннадій Куцан скерував скаргу до Львова, на ім’я заступника голови обласної державної адміністрації Тараса Федака, який одночасно є головою обласного конкурсного комітету з пасажирських перевезень. Що ж, зачекаємо, чи розберуться можновладці у даній ситуації, чи все спустять на гальмах, зробивши винним того, хто поскаржився.

Роман Кіндратишин не бажає, що називається, крові. Він просто хоче, щоби водії маршруток з повагою ставилися до інвалідів, розуміючи, що цим людям доводиться важче у цьому житті, ніж нам, простим смертним. А якщо Олексій К. ще й вибачиться перед ним, - можна буде вважати, що конфлікт вичерпано.

27.08.2009 |Анатолій Власюк, газета «Воля громади»|
 

Новини Трускавець та регіон

 
укрвест

СБУ інформує

В умовах сьогодення корупція стала чинником, який реально загрожує національній безпеці, підриває авторитет державного апарату та дискредитує його діяльність, руйнує основні засади демократичного суспільства та конституційного ладу України.

У рамках реалізації поставлених завдань, Службою Безпеки України здійснено низку заходів, спрямованих на підвищення ефективності протидії корупції в усіх сферах життєдіяльності країни, посилення взаємодії з іншими правоохоронними органами, державними і громадськими інституціями.

Варто зазначити, що важливою складовою боротьби з корупцією є співпраця з громадськістю. Адже протидія корупції має стати справою не тільки певної правоохоронної структури, але й кожної чесної людини, яка вболіває за свою країну і майбутнє своїх дітей.

Для того, щоб громадяни мали можливість сприяти правоохоронцям у боротьбі з цим явищем, в Трускавецькому МВ Управління СБУ у Львівській області діє телефон довіри. Тож якщо Вам стало відомо про факти корупційних дій з боку державних службовців, такі як:

  1. вимагання та отримання хабара;
  2. протиправні дії представників правоохоронних та судових органів;
  3. незаконне відчуження (оренда), приватизація державного та комунального майна;
  4. неправомірне надання дозволів представниками органів влади на заняття тими чи іншими видами діяльності та інші корупційні прояви, телефонуйте за номером у Трускавці 8(247) 5-16-25.

Інформація, яка надійде за цим номером, обов’язково буде перевірена. За результатами перевірки згідно чинного законодавства будуть прийняті відповідні рішення.

    Мешканці Дрогобича, Стебника та Дрогобицького району можуть звертатися за телефоном 8(244) 2-37-65. Одночасно повідомляємо, що Дрогобицьким МВ УСБУ у Львівській області проводиться прийом громадян щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці з 9.30 до 13.00 з питань, що віднесені до компетенції органів СБУ.

Прес-служба Управління Служби Безпеки України у Львівській області

Свіжий випуск ТВ №62

за 27.08.09 Далі»

Оголошення

Спілка політичних в’язнів та репресованих м. Трускавця уклінно просить надати матеріальну допомогу колишнім політв’язням та репресованим, які в даний момент прикуті до ліжка, одержують маленьку пенсію і фактично соціально незахищені. Тільки ваша добра ласка допоможе їм вижити в даний скрутний час.
Наш р/р 26009630298651, іден. код  22410974 в ЛОФ АКБ „Укрсоцбанк” м. Трускавець, МФО – 325019.
Голова Спілки політв’язнів та репресованих             Н. Мінько, 5-27-77

Хлопчина бажає познайомитися в басейні з одною дамочкою, але через сором’язливість не знає, як почати розмову. Врешті зважується і запитує:
Чи не скаже пані, вода тут холодна чи тепла?
Прошу пана, я ту є яко курва, а не яко термометр, - відповідає дамочка.

moskaliv.net

 

 

 
 
НОВИНИ  СТАТТІ Інтервю Репортаж ПДМ Архів 2008 Архів 2009 Вітання ФОТО Старий Трускавець Сучасне місто ОГОЛОШЕНЯ КОНТАКТИ Старий сайт Форум_ТВ
 
Lemky.com Каталог сайтів України