Борислав отримав два нові автомобілі для «швидкої»

20.08.2014 | Filed under: Новини

Відділення екстреної медичної допомоги пункту «Борислав» Дрогобицької районної підстанції медичної допомоги нещодавно отримали дві нові карети швидкої допомоги на базі сучасних французьких автомобілів Peugeot Boxer. Про це інформує відділ внутіршньої політики Бориславської міської ради. Автомобілі отримані у рамках програми реформування системи надання екстреної допомоги населенню. Вони були закуплені Міністерством охорони здоров’я.

Обидві машини придбані за кошти держбюджету. Одна карета швидкої коштує понад 700 тис. грн., тож кожен автомобіль оснащений новітньою медичною апаратурою та є набагато комфортнішим, ніж старі «швидкі».

(Переглядів 36 , 1 переглядів сьогодні)

About 

Błogosławieni którzy wprowadzają pokój, albowiem oni będą nazwani synami Bożymi.

Tags:

Газ на авто. Трускавець

Новини Трускавця та регіону

ТОП коментованих за тиждень

  • None found

Оголошення ТВ

  • Запрошуємо на роботу
    05.01.2023 | 16:23

    Державний спеціалізований санаторій «Батьківщина» (м. Трускавець) запрошує на роботу: – психологів, –  соціальних педагогів, – фахівців з соціальної роботи, – соціальних працівників з відповідною освітою на постійну роботу. Телефон: 097-584-23-76. (Переглядів 1 , 1 переглядів сьогодні) Також читайтеКозацька слобода “Раковець” запрошує на риболовлю (0)Запрошуємо вивчати англійську мову! (0)Потрібен викладач англійської мови! (0)Запрошуємо юних футболістів (0)

  • Запрошуємо вивчати англійську мову!
    26.08.2022 | 15:47

    Курси іноземних мов Ірини Ченцової запрошують дітей та дорослих вивчати англійську мову з використанням інноваційних методик та сучасних підручників провідних британських та американських видавництв. Ми пропонуємо заняття в групах (7-10 чоловік), індивідуальне та корпоративне навчання, підготовку до ЗНО та здачі екзаменів на міжнародні сертифікати (IELTS, TOEFIL), а також Експрес-курси   для   дорослих   (англійська   для   подорожей   та […]

  • Archive for Оголошення ТВ »

Архіви