«Яскрава симфонія» повернеться до Трускавця

02.07.2015 | Filed under: Публікації

З 26 до 28 червня у Трускавці відбувся ІІ Всеукраїнський відкритий фестиваль-конкурс оркестрів, інструментальних ансамблів і мажореток «Яскрава Симфонія Прикарпаття – 2015». Фестиваль музичного мистецтва, організований громадської організацією «Яскрава Країна», проходив у Трускавці вже вдруге до Дня Конституції України за підтримки Трускавецької міської ради. Цього року склад учасників був невеликий, проте потужний. Конкурсантами стали 6 оркестрів та ансамблів народних, струнних, духових інструментів. Загалом можна нарахувати близько 200 учасників фестивалю з Ужгорода, Львова, Ковеля, Харкова.

Програма фестивалю передбачала найрізноманітніші культурні заходи та мистецькі акції. Відбувалося прослуховування конкурсантів, і високоповажне журі визначали найсильніших. Проходили благодійні концерти у санаторіях Трускавця, у розважальному центрі у Львові та концерти просто неба на відкритих майданчиках – на Майдані та біля Центрального Бювету мінеральних вод Трускавця. Завершувався фестиваль великим Гала-концертом, що відбувся на Центральній площі міста, де і були оголошені імена переможців конкурсу. Отже, призові місця були розподілені таким чином (подаємо назву колективу, номінацію, прізвище художнього керівника, премію):

– Оркестр народних інструментів Ужгородського державного музичного училища імені Д.Є. Задора, м. Ужгород, оркестр народних інструментів, змішана вікова категорія, Стегней Світлана Нуцівна,          Гран-прі фестивалю.

– Камерний оркестр «Поліфонія» НУ «Львівська Політехніка», м. Львів, струнний оркестр, змішана вікова категорія, Кресленко Роман Євгенович, лауреат І ступеня.

– Камерний оркестр «Квінта», м. Ковель, струнний оркестр, змішана вікова категорія, Корнєва Тетяна Володимирівна, лауреат ІІ ступеня.

– Народний духовий оркестр «Веселка», ЦДЮТ Залізничного району, м. Львів, духовий оркестр, змішана вікова категорія, Врублевський Василь Дмитрович, лауреат І ступеня.

– Народний художній колектив оркестр народних інструментів, м. Харків, оркестр народних інструментів, змішана вікова категорія, Городовенко Валерій Миколайович, лауреат І ступеня.

– Ансамбль народних інструментів Ужгородського державного музичного училища імені Д.Є. Задора, м. Ужгород, ансамбль народних інструментів, вікова категорія 17-25 років, Стегней Володимир Васильович, лауреат І ступеня.

Фестиваль має намір розвиватися і надалі, тому рівно через рік знову запросить талановитих музикантів з усієї країни до прекрасного Трускавця, аби залунала нова симфонія Прикарпаття.

Прес-служба ГО «Яскрава країна»

(Переглядів 133 , 1 переглядів сьогодні)

About 

Błogosławieni którzy wprowadzają pokój, albowiem oni będą nazwani synami Bożymi.

Tags:

Газ на авто. Трускавець

Новини Трускавця та регіону

ТОП коментованих за тиждень

  • None found

Оголошення ТВ

  • Запрошуємо на роботу
    05.01.2023 | 16:23

    Державний спеціалізований санаторій «Батьківщина» (м. Трускавець) запрошує на роботу: – психологів, –  соціальних педагогів, – фахівців з соціальної роботи, – соціальних працівників з відповідною освітою на постійну роботу. Телефон: 097-584-23-76. (Переглядів 1 , 1 переглядів сьогодні) Також читайтеКозацька слобода “Раковець” запрошує на риболовлю (0)Запрошуємо вивчати англійську мову! (0)Потрібен викладач англійської мови! (0)Запрошуємо юних футболістів (0)

  • Запрошуємо вивчати англійську мову!
    26.08.2022 | 15:47

    Курси іноземних мов Ірини Ченцової запрошують дітей та дорослих вивчати англійську мову з використанням інноваційних методик та сучасних підручників провідних британських та американських видавництв. Ми пропонуємо заняття в групах (7-10 чоловік), індивідуальне та корпоративне навчання, підготовку до ЗНО та здачі екзаменів на міжнародні сертифікати (IELTS, TOEFIL), а також Експрес-курси   для   дорослих   (англійська   для   подорожей   та […]

  • Archive for Оголошення ТВ »

Архіви