Вісті з Борислава

05.04.2011 | Filed under: Новини

– 21 березня в міському парку культури і відпочинку міста Борислава відбулася благодійна акція «Птахи нам на крилах весну принесли».  Акцію провели учні ЗОШ №3, гуртківці гуртка літературного читання «Рідне слово» Будинку дитячої та юнацької творчості (керівник Н.Харлан), вихованці станції юних натуралістів. Акція розпочалася виховною годиною щодо важливості екологічного виховання та повернення птахів, яку провів вчитель біології ЗОШ №3 О.Борисов, після якої шпаківні були розвішені на деревах парку культури.

– 25 березня відбулась 8 сесія Бориславської  міської ради . В порядку денному питання щодо врегулювання земельних відносин, фінансові та інші господарські питання. Перед розглядом питань в «різному» депутати озвучили свої запити. Перед початком сесії міський голова Володимир Фірман вручив медаль «За вагомий внесок у розвиток м. Борислава» Швед Ользі, голові міської громадської організації «Спілка пенсіонерів м. Борислава»  за активну участь у громадсько-політичному житті міста .

– В місті Бориславі з 11 до 16 квітня проголошено тиждень довкілля. Міський голова В.Фірман звернувся до бориславської громади вже розпочати  наводити в місті порядок. Особливо потрібно звернути увагу на береги річок, які вкрай занедбані та закидані всіляким непотребом. Керівники підприємств, установ, організацій мають подбати про гідну підготовку міста до Великодніх свят.

Відділ внутрішньої політики Бориславської міської ради

(Переглядів 12 , 1 переглядів сьогодні)

About 

Błogosławieni którzy wprowadzają pokój, albowiem oni będą nazwani synami Bożymi.

Tags:

Газ на авто. Трускавець

Новини Трускавця та регіону

ТОП коментованих за тиждень

  • None found

Оголошення ТВ

  • Запрошуємо на роботу
    05.01.2023 | 16:23

    Державний спеціалізований санаторій «Батьківщина» (м. Трускавець) запрошує на роботу: – психологів, –  соціальних педагогів, – фахівців з соціальної роботи, – соціальних працівників з відповідною освітою на постійну роботу. Телефон: 097-584-23-76. (Переглядів 1 , 1 переглядів сьогодні) Також читайтеКозацька слобода “Раковець” запрошує на риболовлю (0)Запрошуємо вивчати англійську мову! (0)Потрібен викладач англійської мови! (0)Запрошуємо юних футболістів (0)

  • Запрошуємо вивчати англійську мову!
    26.08.2022 | 15:47

    Курси іноземних мов Ірини Ченцової запрошують дітей та дорослих вивчати англійську мову з використанням інноваційних методик та сучасних підручників провідних британських та американських видавництв. Ми пропонуємо заняття в групах (7-10 чоловік), індивідуальне та корпоративне навчання, підготовку до ЗНО та здачі екзаменів на міжнародні сертифікати (IELTS, TOEFIL), а також Експрес-курси   для   дорослих   (англійська   для   подорожей   та […]

  • Archive for Оголошення ТВ »

Архіви