Ті, хто прогулювався Трускавцем вулицею Данила Галицького у напрямку санаторію «Карпати», мабуть не пропустив повз увагу реконструкцію унікального ресторану «Мисливський рай».
До завершення зовнішньої реконструкції ресторану є ще чималий шмат робіт, тож нам закортіло дізнатися: а що його працівники роблять для комфортного відпочинку приїжджого люду всередині закладу?
– Найперше, що може привабити відвідувача до закладу харчування – його меню, – розповідає директор ресторану «Мисливський рай» Олена Петранич. – У нас це не просто заклад харчування, це, ніби, музей мисливства. Тут є унікальний інтер’єр, людина серед такої оздоби почувається, наче «на природі».
Справді, інтер’єр у цьому трускавецькому ресторані нагадує мисливську хижину: на стінах муляжі тварин, мисливські рушниці, столи й стільці дерев’яні, виготовлені за народним стилем. Але найперше, що цікавить відвідувача – ресторанне меню. Приїхавши наступного разу до Трускавця й завітавши в «Мисливський рай», гість хоче бачити обнову, щось свіже.
– Звичайно ж, мусимо дбати про те, щоб у меню ресторану були якісь обнови, – продовжувала розповідь Олена Михайлівна. – Цього разу пропонуємо відвідувачам дичину з кабана.
М’ясо дичини, за словами директора ресторану «Мисливський рай» Олени Петранич, має переваги над звичайним, із свійських тварин – воно є екологічно чистим. Не секрет, що на тваринних чи пташиних фабриках м’ясо сходить, як з конвеєра – чим більше видати «на гора», стимулюючи цей кількісний результат біододатками. Тут же м’ясо дичини отримують від мисливських господарств, а рибу – від рибних.
– Наявність якогось «лівого» чи неякісного м’яса у нас виключена, – говорить Олена Михайлівна. – Уся продукція супроводжується відповідними сертифікатами. Найбільше її отримуємо з Волині, особливо оленини.
На запитання кореспондента газети «Франкова криниця Підгір’я» про колективні замовлення, Олена Петранич розповіла про окремий підхід до ціноутворення при колективному замовленні гостини у ресторані «Мисливський рай». Є чимало таких замовлень, стверджує Олена Михайлівна. Щоправда, для великих весіль ресторанна зала не розрахована, тут може вміститися 60-70 гостей. Справляють у цьому чудовому закладі й іменини, «останні дзвоники», зустрічі з випускниками, презентації тощо.
– Наше ресторанне меню доповнює спокійна музика, – підвела риску своєї розповіді директор «Мисливського раю» Олена Петранич. – Щоб усе гармоніювало й припало до душі відвідувачеві.
Василь Кирилич, газета “Франкова криниця Підгір’я”
ТОП коментованих за тиждень