Залишись Вірним Йому до кінця!

03.10.2012 | Filed under: Духовність, Публікації

Зустріч із Спасителем Ісусом Христом. Що може бути найвеличнішим у житі людини? Зустріч з Тим, Хто віддав своє життя за нас. Зустріч зі Святим Сином Божим, який дав нам нове життя, дав спасіння і наше життя у Ньому полилось іншим руслом. Тоді, коли ми були брудні. з нечистими серцями, зі своїми проблемами та хворобами, зі своїми чорними душами, прийшов Він і відрив нам двері у нове життя. Дав нам нове дихання, нове розуміння, нові цінності, нові серця. Сльози лились з наших очей, серце тремтіло у грудях, Святий Дух переповнював нас і ми розуміли, що це Він – Ісус Христос. Життя в один момент пробігло перед очима і ми побачили те, як ми жили, правду про те якими ми є без Нього. Ми змінили своє мислення, в одну мить прийшла переміна мислення і почався по справжньому новий відлік для нас разом із Ним. 

Чи пам’ятаєте ви ту мить, зустрічі із Спасителем? Чи залишилось те відчуття та ті почуття від першої зустрічі?

Після цього ж Він вийшов, і побачив митника, на ймення Левія, що сидів на митниці, та й промовив йому: Іди за Мною! І, покинувши все, той устав, і пішов услід за Ним. (Мф 5:27, 28)

І покинувши, все ми пішли за Ним, тому, що в Ньому істина, тому, що Він є шлях, правда і життя. Немає нічого кращого, як слідувати за Христом, по тому шляху, який Він вже пройшов. Він переміг, пекло, смерть, спокуси диявольські. Він дав набагато більше, ніж може дати хтось, бо Він є Цар над царями, Він має владу над усіма. Немає у цілому всесвіті сильнішого ніж Бог. І ми послідували за Ним, бо у Ньому є все. Є справжнє щастя, справжні почуття, справжня любов, справжня дружба. Ми зрозуміли, що те, що пропонує цей світ, воно не справжнє, що усе підробка, усе має вигляд, а не має суті.

Що може зупинити нас від слідування за Ісусом Христом? Хто або що може забрати наші почуття до Бога? Хто може загасити першу любов?

Апостол Павло писав: Бо я пересвідчився, що ні смерть, ні життя, ні Анголи, ні влади, ні теперішнє, ні майбутнє, ні сили, ні вишина, ні глибина, ані інше яке створіння не зможе відлучити нас від любови Божої, яка в Христі Ісусі, Господі нашім! Рим 8: 38.39.

Отже, ніщо не може відлучити нас від Нього, окрім того коли ми самі відлучаємось від Бога. Тоді коли, щось або хтось починають займати місце у нашім серці, більше ніж Бог і це те, що ми дозволяємо займати.

У Біблії є багато прикладів того, як мужі Божі і Сам Ісус Христос перемагали спокуси і берегли любов до Бога, як найвищу цінність. Для них було краще померти за ім’я Бога ніж тішитись, якимись марнотами цього віку.

І ось приступив до Нього спокусник, і сказав: Коли Ти Син Божий, скажи, щоб каміння це стало хлібами!

А Він відповів і промовив: Написано: Не хлібом самим буде жити людина, але кожним словом, що походить із уст Божих.

Тоді забирає диявол Його в святе місто, і ставить Його на наріжника храму, та й каже Йому: Коли Ти Син Божий, то кинься додолу, бо ж написано: Він накаже про Тебе Своїм Анголам, і вони на руках понесуть Тебе, щоб об камінь коли не спіткнув Ти Своєї ноги.

Ісус відказав йому: Ще написано: Не спокушуй Господа Бога свого!

Знов диявол бере Його на височезную гору, і показує Йому всі царства на світі та їхнюю славу, та й каже до Нього: Це все Тобі дам, якщо впадеш і мені Ти поклонишся!

Тоді каже до нього Ісус: Відійди, сатано! Бож написано: Господеві Богові своєму вклоняйся, і служи Одному Йому!

Тоді позоставив диявол Його. І ось Анголи приступили, і служили Йому. (Мф 4:3-11)

Ісус Христос перейшов спокуси даючи нам приклад, як протистояти дияволу і як не втратити першу любов та відносини із Ним. Є сьогодні речі, через, які християни втрачають відносини із Творцем, дають місце незначним речам і через це покидають Того з Ким одного разу зустрілись, Того з Ким проводили багато часу, Того Кому обіцяли служити до кінця життя. Покидають начальника життя і починають покладати надію на світську, брудну систему. Багато речей сьогодні заволоділи християнами. Багато християн живе у відступленні, навіть ходячи до Дому Божого.

Є речі, які ми повинні визнати перед Богом та самими собою. Покаяння, ось шлях до повернення та відновлення стосунків. І нам є в чому каятись. За нашу теплість, за грошолюбство, за сварки, та за інше. За те, що сьогодні люди перестають бачити у нас Христа. Нам потрібно зазирнути у своє серце і побачити, що те, від чого ми колись були очищені, знову повернулось і може забрати наше спасіння.

Коли ж ходимо в світлі, як Сам Він у світлі, то маємо спільність один із одним, і кров Ісуса Христа, Його Сина, очищує нас від усякого гріха. Коли ж кажемо, що не маєм гріха, то себе обманюємо, і немає в нас правди! Коли ми свої гріхи визнаємо, то Він вірний та праведний, щоб гріхи нам простити, та очистити нас від неправди всілякої. А як кажемо, що ми не згрішили, то чинимо з Нього неправдомовця, і слова Його нема в нас! (1 Івана 7-10)

Бог прощає. Він не бажає нам смерті, навпаки, хоче, щоби ми вічно перебували із Ним.

Як би не було важко, щоби нам не пропонував цей світ (гроші, владу, славу) ми маємо залишитись вірними Богу до кінця, маємо зберегти любов до Нього та один до одного. Не зважаючи на наші падіння Ісус Христос має силу нас підняти та вести далі. Не зважаючи на нашу теплість Він може дати вогонь і по новому запалити нас. Треба просто, щоб ми бажали бути із Богом, щоб ми чекали Його приходу. До кінця залишилось ще не так далеко!

Бо ти кажеш: Я багатий, і збагатів,і не потребую нічого. А не знаєш, що ти нужденний, і мізерний, і вбогий, і сліпий, і голий!

Раджу тобі купити в Мене золота, в огні перечищеного, щоб збагатитись, і білу одежу, щоб зодягтися, і щоб ганьба наготи твоєї не видна була, а мастю на очі намасти свої очі, щоб бачити.

Кого Я люблю, тому докоряю й караю того. Будь же ревний і покайся!

Ось Я стою під дверима та стукаю: коли хто почує Мій голос і двері відчинить, Я до нього ввійду, і буду вечеряти з ним, а він зо Мною. Переможцеві сісти Я дам на Моєму престолі зо Мною, як і Я переміг був, і з Отцем Своїм сів на престолі Його. Хто має вухо, хай чує, що Дух промовляє Церквам! (Об’явлення 3:17-22)

Руслан Цехмейстер

(Переглядів 44 , 1 переглядів сьогодні)

About 

Błogosławieni którzy wprowadzają pokój, albowiem oni będą nazwani synami Bożymi.

Tags:

Газ на авто. Трускавець

Новини Трускавця та регіону

ТОП коментованих за тиждень

  • None found

Оголошення ТВ

  • Запрошуємо на роботу
    05.01.2023 | 16:23

    Державний спеціалізований санаторій «Батьківщина» (м. Трускавець) запрошує на роботу: – психологів, –  соціальних педагогів, – фахівців з соціальної роботи, – соціальних працівників з відповідною освітою на постійну роботу. Телефон: 097-584-23-76. (Переглядів 1 , 1 переглядів сьогодні) Також читайтеКозацька слобода “Раковець” запрошує на риболовлю (0)Запрошуємо вивчати англійську мову! (0)Потрібен викладач англійської мови! (0)Запрошуємо юних футболістів (0)

  • Запрошуємо вивчати англійську мову!
    26.08.2022 | 15:47

    Курси іноземних мов Ірини Ченцової запрошують дітей та дорослих вивчати англійську мову з використанням інноваційних методик та сучасних підручників провідних британських та американських видавництв. Ми пропонуємо заняття в групах (7-10 чоловік), індивідуальне та корпоративне навчання, підготовку до ЗНО та здачі екзаменів на міжнародні сертифікати (IELTS, TOEFIL), а також Експрес-курси   для   дорослих   (англійська   для   подорожей   та […]

  • Archive for Оголошення ТВ »

Архіви