Дрогобиччина виростила свого гідного політика

08.10.2014 | Filed under: Публікації

/Націонал-патріоти підтримують Романа Ілика/

Дрогобиччина виростила свого політика всеукраїнського масштабу з твердими національними, демократичними, державничими поглядами і діями. На цьому під час засідання круглого столу Науково-ідеологічного центру ім. Дмитра Донцова наголосили політологи доцент Олег Баган та професор Петро Іванишин.

Аналізуючи списки претендентів у народні депутати України по 121 ВО, політологи зійшлися на думці, що в 2012 році мешканці Франкового краю, проголосувавши за Романа Ілика, зробили правильний вибір, і переконані такий же зроблять і тепер.

«За неповних два роки депутатства наш краянин Роман Ілик суттєво виріс як політик всеукраїнського масштабу. При чому, цей ріст був не кон’юнктурний, а справжній. Він чітко не пішов на угоду з режимом Януковича, не зрадив, не підтримав т.зв. Меморандуму з ПР і КПУ, який суперечив національним потребам України. Він системно виступав у ЗМІ, в тому числі й на всеукраїнському рівні, та піднімав завжди актуальні питання національного рівня. Поряд з тим, чинний народний депутат України не забував, що він наш, місцевий, і регулярно працював на окрузі. Постійно діяли і діють впродовж двох років його громадські приймальні, проводив особисті зустрічі з виборцями. Навіть попри дуже складну ситуацію – більше року роботи в жорсткій опозиції до режиму, потім – Революція Гідності, відтак – війна, Роман Ілик зумів допомогти округу – за його сприяння надійшли додатково кошти на ремонт дороги до Самбора, Дрогобиччина отримала 12 сучасних машин швидкої медичної допомоги, медобладнання Бориславським медзакладам. Роман Ілик системно і постійно підтримує талановиту, обдаровану молодь краю, без піару суттєво допомагає сім’ям та родинам учасників АТО.

Як політик, державний діяч, наш краянин Роман Ілик зараз перебуває в періоді чіткого зростання національно-демократичних позицій, які, вочевидь, можуть трансформуватися навіть у національно-центристський бік», – наголосив Петро Іванишин.

«Пригадайте: кілька років тому ми всі мріяли про те, щоб Дрогобич виплекав політика всеукраїнського масштабу з твердими національними, демократичними, державничими поглядами і діями. Так і сталося.

Переконаний: Роман Ілик є таким політиком, у краянина попереду серйозне і велике політичне майбутнє», – висловив тверде переконання Олег Баган.

Політологи зійшлися на думці, саме чинний народний депутат України Роман Ілик є беззаперечним лідером виборчого процесу.

Марія Кульчицька

(Переглядів 515 , 1 переглядів сьогодні)

About 

Błogosławieni którzy wprowadzają pokój, albowiem oni będą nazwani synami Bożymi.

Tags:

Газ на авто. Трускавець

Новини Трускавця та регіону

ТОП коментованих за тиждень

  • None found

Оголошення ТВ

  • Запрошуємо на роботу
    05.01.2023 | 16:23

    Державний спеціалізований санаторій «Батьківщина» (м. Трускавець) запрошує на роботу: – психологів, –  соціальних педагогів, – фахівців з соціальної роботи, – соціальних працівників з відповідною освітою на постійну роботу. Телефон: 097-584-23-76. (Переглядів 1 , 1 переглядів сьогодні) Також читайтеКозацька слобода “Раковець” запрошує на риболовлю (0)Запрошуємо вивчати англійську мову! (0)Потрібен викладач англійської мови! (0)Запрошуємо юних футболістів (0)

  • Запрошуємо вивчати англійську мову!
    26.08.2022 | 15:47

    Курси іноземних мов Ірини Ченцової запрошують дітей та дорослих вивчати англійську мову з використанням інноваційних методик та сучасних підручників провідних британських та американських видавництв. Ми пропонуємо заняття в групах (7-10 чоловік), індивідуальне та корпоративне навчання, підготовку до ЗНО та здачі екзаменів на міжнародні сертифікати (IELTS, TOEFIL), а також Експрес-курси   для   дорослих   (англійська   для   подорожей   та […]

  • Archive for Оголошення ТВ »

Архіви