З чотирьох проектів, поданих владою Трускавця на конкурс, три – не перемогли

31.08.2012 | Filed under: Новини

На Львівщині оголошено переможців конкурсу за Програмою енергозбереження – про це повідомила прес-служба Львівської обласної державної адміністрації. 30 серпня 2012 року завершено процедуру внесення змін до напрямів використання коштів на виконання заходів Програми енергозбереження для бюджетної сфери Львівщини на 2010-2012 роки з метою збільшення фінансування конкурсу на 1 млн. грн. (загальний бюджет конкурсу становить 1,7 млн. грн.) – про це повідомив начальник головного управління економіки та промислової політики Денис Шмигаль.

Переможцями стали 41 номінант конкурсу. Реалізація проектів передбачає здійснення енергоощадних заходів на об’єктах бюджетної сфери області. Загальна вартість проектів-переможців становить 4,2 млн. грн., зокрема, з обласного бюджету програмою передбачено 1,7 млн. грн., місцевими органами самоврядування та громадами населених пунктів буде залучено 2,5 млн. грн.

Трускавець подав на конкурс чотири проекти, проте з обласного бюджету буде співфінансуватися тільки один – на реконструкцію внутрішньої системи теплопостачання СШ № 3 м. Трускавця – 50 тисяч грн. з потрібних 160 тисяч. Цей проект зайняв 28 місце з 41 проектів-переможців, набравши 50 балів (найбільше набрав проект з Мостиського району – 62 бали, а проект реконструкції опалення в Бориславській міській раді набрав 55,5 балів). Інші три проекти з Трускавця (на впровадження енергозберігаючих заходів у Трускавецькій школі мистецтв, на реконструкцію приміщення Трускавецького територіального центру соціального обслуговування та для Трускавецької міської лікарні) кошти не отримають – ці проекти віднесено до категорії «Проекти, зараховані до резерву». Таким чином замість очікуваних 200 тисяч гривень до Трускавця з обласного бюджету надійде тільки 50 тисяч.

Для того, щоб здійснити фінансування проекту, може бути скликана позачергова сесія Трускавецької міської ради. Чергова ж сесія відбудеться в кінці вересня, поінформував секретар ТМР Петро Шумин на одній з понеділкових нарад.

(Переглядів 113 , 1 переглядів сьогодні)

About 

Błogosławieni którzy wprowadzają pokój, albowiem oni będą nazwani synami Bożymi.

Tags:

Газ на авто. Трускавець

Новини Трускавця та регіону

ТОП коментованих за тиждень

  • None found

Оголошення ТВ

  • Запрошуємо на роботу
    05.01.2023 | 16:23

    Державний спеціалізований санаторій «Батьківщина» (м. Трускавець) запрошує на роботу: – психологів, –  соціальних педагогів, – фахівців з соціальної роботи, – соціальних працівників з відповідною освітою на постійну роботу. Телефон: 097-584-23-76. (Переглядів 1 , 1 переглядів сьогодні) Також читайтеКозацька слобода “Раковець” запрошує на риболовлю (0)Запрошуємо вивчати англійську мову! (0)Потрібен викладач англійської мови! (0)Запрошуємо юних футболістів (0)

  • Запрошуємо вивчати англійську мову!
    26.08.2022 | 15:47

    Курси іноземних мов Ірини Ченцової запрошують дітей та дорослих вивчати англійську мову з використанням інноваційних методик та сучасних підручників провідних британських та американських видавництв. Ми пропонуємо заняття в групах (7-10 чоловік), індивідуальне та корпоративне навчання, підготовку до ЗНО та здачі екзаменів на міжнародні сертифікати (IELTS, TOEFIL), а також Експрес-курси   для   дорослих   (англійська   для   подорожей   та […]

  • Archive for Оголошення ТВ »

Архіви