Українці – ми вже програли вибори!

30.09.2012 | Filed under: Публікації

Автор:  Савчук Тарас

Рахувати голоси будуть вороги. 74% складу окружних виборчих дільниць контролюватимуть люди влади та російські партії під керівництвом ГРУ ФСБ. В абсолютних цифрах – це біля 3000 членів ОВК з 4045. На 204 окружні виборчі комісії це припадає в середньому 15 засланців на одну. Це достатні 2/3 з 18 для прийняття рішень. Положення закону про вибори народних депутатів дозволило ЦВК встановити порядок жеребкування за яким рейтингові неверховнозрадівські партії неотримали жодного представника в окружних виборчих комісіях.

Стаття 27. Порядок утворення окружної виборчої комісії

1. Окружна виборча комісія утворюється Центральною виборчою комісією не пізніш як за шістдесят два дні до дня голосування у складі голови, заступника голови, секретаря та інших членів комісії у кількості не менше дванадцяти і не більше вісімнадцяти осіб.

2. Суб’єктами подання кандидатур до складу окружних виборчих комісій (далі – суб’єкт подання) є:

1) політична партія, депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання;

2) політичні партії – суб’єкти виборчого процесу.

3. До складу окружної виборчої комісії обов’язково включаються (за наявності відповідного подання) по одному представнику від суб’єкта подання, зазначеного у пункті 1 частини другої цієї статті. Не більше ніж по одному представнику від суб’єктів подання, зазначених у пункті 2 частини другої цієї статті, включаються до складу окружної виборчої комісії шляхом жеребкування, що проводиться Центральною виборчою комісією у встановленому нею порядку.

Ось список партій отримавших право мати своїх представників в окружних виборчих комісіях:

Політична партія України “РУСЬ ЄДИНА” 225
Всеукраїнська політична партія “БРАТСТВО” 225
Українська партія “Зелена планета” 225
Політична партія “Народно-трудовий союз України” 225
фракція Партії регіонів 225
фракція “Блок Юлії Тимошенко” – “Батьківщина” 225
фракція Комуністичної партії України 224
фракція Народної Партії у Верховній Раді України 224
фракція Блоку “НАША УКРАЇНА – НАРОДНА САМООБОРОНА”: Народний Союз “Наша Україна”, Політична партія “Вперед, Україно!”, Народний Рух України, Українська Народна Партія, Українська республіканська партія “Собор” , Партія Християнсько-Демократичний Союз, Європейська партія України, Громадянська партія “ПОРА”, Партія захисників Вітчизни 224
Партія Наталії Королевської “Україна – Вперед!” 223
Партія “Руський блок” 223
Політична партія “Молодь до ВЛАДИ” 223
Політична партія “Руська Єдність” 221
Політична партія “Союз анархістів України” 220
Ліберальна партія України 219
Християнсько-демократична партія України 218
партія Всеукраїнське політичне об’єднання “Єдина Родина” 212
Українська Народна Партія 178
політична партія Єдиний Центр 43
Народна Екологічна партія 32
Партія “Громадянська солідарність” 5
Партія “Солідарність жінок України” 4
політична партія Народний Рух України 1
Партія “Сам за себе” 1

Якби не фракція у Верховній Зраді то своїх представників не мала б і Батьківщина і відповідно об’єднана опозиція. Але й отриманих опозиційними партіями місць замало щоб перекрити тотальний контроль окружних виборчих комісій партій влади і під контролем ГРУ ФСБ. Останні звісно в голосуванні за партії підтримуватимуть владу: Партію Регіонів, КПУ, Блок Литвина – результати на користь гарантів газової дані і преференцій Москві. По мажоритарним округам в них є свої кандидати – наприклад Марков в Одесі, пошту політтехнолога якого недавно взламали .

Пораховані 3000 – це гарантовані представники влади, без врахування як себе поведуть “Братство” Корчинського, Християнсько-демократична партія України та Українська Народна Партія Костенка. А куплені представники від опозиції? Не всі ж вони опинились у активізованій 2011 партії тушки, колишнього бютівця Зубова “Народно-трудовий союз України”, який до речі виставив 225 членів ОВК, незважаючи на недоступність програми партії і розміщення її чомусь на торенті.

За що відповідає окружна виборча комісія?

Стаття 82. Порядок передачі виборчих бюлетенів виборчим комісіям

2. Окружна виборча комісія забезпечує збереження й охорону виборчих бюлетенів, отриманих від Центральної виборчої комісії.

Стаття 94. …Окружна виборча комісія окремо по виборах у загальнодержавному окрузі в межах одномандатного округу та в одномандатному окрузі приймає одне з рішень:

1) прийняти виборчі документи від дільничної виборчої комісії та врахувати відомості протоколів про підрахунок голосів на виборчій дільниці у загальнодержавному окрузі в межах одномандатного округу та (або) одномандатному окрузі при встановленні підсумків голосування в межах виборчого округу;

2) відмовити у прийнятті виборчих документів по загальнодержавному округу в межах одномандатного округу та (або) одномандатному округу від дільничної виборчої комісії та зобов’язати дільничну виборчу комісію виправити виявлені недоліки шляхом складання протоколу (протоколів) з поміткою “Уточнений”;

3) провести повторний підрахунок голосів на виборчій дільниці в порядку, встановленому цим Законом по виборах у загальнодержавному окрузі в межах одномандатного округу та (або) в одномандатному окрузі.

І на які вибори ми сподіваємось віддавши схвалення голосів виборців в руки ворогів? Протистояти цьому можна лиш справді обєднаною опозицією з масовою народною підтримку забезпечуючої сотні тисяч членів дільничих виборчих комісій з передачею даних по цих непосумованих даних в опозиційний штаб для виявлення всіх фальсифікацій. Поки ж і опозиція розділена і народною підтримкою вона не користується позбиравши в списки персон побагатше.

P.S. Обов”язкова присутність на виборах, але маючи розуміння процесів, що відбуваються за кулісами то потрібно формувати справді народні рухи, які б представляли інтереси народу, а не бандо-кгб-олігархію. Долучаємось до групи на фейсбуці і принаймі теоретично будемо розуміти, що відбувається в Україні

http://www.facebook.com/groups/RNR.Ukraine/files/

Стаття взята з: http://gazeta.ua/blog/34567/ukrajinci-mi-vzhe-prograli-vibori

(Переглядів 242 , 1 переглядів сьогодні)

Газ на авто. Трускавець

Новини Трускавця та регіону

ТОП коментованих за тиждень

  • None found

Оголошення ТВ

  • Запрошуємо на роботу
    05.01.2023 | 16:23

    Державний спеціалізований санаторій «Батьківщина» (м. Трускавець) запрошує на роботу: – психологів, –  соціальних педагогів, – фахівців з соціальної роботи, – соціальних працівників з відповідною освітою на постійну роботу. Телефон: 097-584-23-76. (Переглядів 1 , 1 переглядів сьогодні) Також читайтеКозацька слобода “Раковець” запрошує на риболовлю (0)Запрошуємо вивчати англійську мову! (0)Потрібен викладач англійської мови! (0)Запрошуємо юних футболістів (0)

  • Запрошуємо вивчати англійську мову!
    26.08.2022 | 15:47

    Курси іноземних мов Ірини Ченцової запрошують дітей та дорослих вивчати англійську мову з використанням інноваційних методик та сучасних підручників провідних британських та американських видавництв. Ми пропонуємо заняття в групах (7-10 чоловік), індивідуальне та корпоративне навчання, підготовку до ЗНО та здачі екзаменів на міжнародні сертифікати (IELTS, TOEFIL), а також Експрес-курси   для   дорослих   (англійська   для   подорожей   та […]

  • Archive for Оголошення ТВ »

Архіви