Судитимуть дрогобичанина, який обікрав колишню дружину

18.04.2013 | Filed under: Новини

Звільнившись з місць позбавлення волі, 47-річний дрогобичанин наважився пограбувати свою колишню дружину. У 2011 році зловмисника засудили до чотирьох позбавлення волі за скоєння квартирної крадіжки. 

Однак, невдовзі чоловіка звільнили від відбування покарання, встановивши випробувальний термін на два роки. Незважаючи на прихильність Феміди, чоловік повернувся до свого кримінального минулого, до того ж почав зловживати алкоголем. У грудні 2012 року, скориставшись відсутністю своє колишньої дружини, зловмисник викрав мобільний телефон, завдавши шкоди останній на суму 460 гривень.  

Жінка помітила відсутність мобільного телефону і одразу здогадалася, хто його викрав. Після чого звернулася за допомогою до правоохоронців.

Співробітники слідчого відділення Дрогобицького міського відділу міліції зловмисника притягнули до кримінальної відповідальності за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України.

Наталія Постойко, Дрогобицький міський відділ міліції, ВЗГГУМВСУ

(Переглядів 33 , 1 переглядів сьогодні)

About 

Błogosławieni którzy wprowadzają pokój, albowiem oni będą nazwani synami Bożymi.

Tags:

Газ на авто. Трускавець

Новини Трускавця та регіону

ТОП коментованих за тиждень

  • None found

Оголошення ТВ

  • Запрошуємо на роботу
    05.01.2023 | 16:23

    Державний спеціалізований санаторій «Батьківщина» (м. Трускавець) запрошує на роботу: – психологів, –  соціальних педагогів, – фахівців з соціальної роботи, – соціальних працівників з відповідною освітою на постійну роботу. Телефон: 097-584-23-76. (Переглядів 1 , 1 переглядів сьогодні) Також читайтеКозацька слобода “Раковець” запрошує на риболовлю (0)Запрошуємо вивчати англійську мову! (0)Потрібен викладач англійської мови! (0)Запрошуємо юних футболістів (0)

  • Запрошуємо вивчати англійську мову!
    26.08.2022 | 15:47

    Курси іноземних мов Ірини Ченцової запрошують дітей та дорослих вивчати англійську мову з використанням інноваційних методик та сучасних підручників провідних британських та американських видавництв. Ми пропонуємо заняття в групах (7-10 чоловік), індивідуальне та корпоративне навчання, підготовку до ЗНО та здачі екзаменів на міжнародні сертифікати (IELTS, TOEFIL), а також Експрес-курси   для   дорослих   (англійська   для   подорожей   та […]

  • Archive for Оголошення ТВ »

Архіви