Чекаючи приходу Ісуса Христа

29.10.2012 | Filed under: Акценти, Духовність

 «Дні літ наших у них сімдесят літ, а при силах вісімдесят літ, і гордощі їхні страждання й марнота, бо все швидко минає, і ми відлітаємо… Навчи нас лічити отак наші дні, щоб ми набули серце мудре!» (Пс. 89:10,12).

Народжується людина на світ і починає свій життєвій шлях, довжиною у 70 або 80 років, а може й менше. Обгорнена піклуванням батьків, дитина зростає та зміцнюється для самостійного життя. Дитинство, навчання, робота, пенсія – ось така картина життя багатьох пересічних громадян. А що потім? Звісно, що смерть, похорон та поминки.

А що далі? Що після смерті? Суд Божий і дві вічності – пекло або рай. Навіть якщо хтось і не вірить в те, що там, за порогом смерті, існує вічне життя – воно існує. Так говорить Біблія, книга, твердження якої вище за невірство багатьох людей. Тому що Біблія – це Боже Слово.

 Багато людей проживає, так і не усвідомлюючи, що Ісус Христос Божий Син прийшов, щоби дати прощення та вічне життя людям. Бог є Справедливий, і кожна людина, яка приходить а світ, рано чи пізно у своєму житті чує про Ісуса Христа та про те, що Він помер і воскрес. Почувши Слово Боже, багато людей відвертаються від спасіння та від вічності з Богом. Звісно, кожен має право вибору. Люди можуть вірити у те, що вони походять від мавпи. І в те, що Земля утворилася від “великого вибуху”. Але, що скажуть ці люди в своє оправдання, коли прийде Ісус Христос?!

 В Євангелії від Матвія 25:31-34,41 записані слова Самого Ісуса Христа: “Коли ж прийде Син Людський у славі Своїй, і всі Анголи з Ним, тоді Він засяде на престолі слави Своєї. І перед Ним усі народи зберуться, і Він відділить одного від одного їх, як відділяє вівчар овець від козлів. І поставить Він вівці праворуч Себе, а козлята ліворуч. Тоді скаже Цар тим, хто праворуч Його: Прийдіть, благословенні Мого Отця, посядьте Царство, уготоване вам від закладин світу… Тоді скаже й тим, хто ліворуч: Ідіть ви від Мене, прокляті, у вічний огонь, що дияволові та його посланцям приготований». Ісус Христос неодмінно прийде, і Його побачать і ті, хто чекав Його приходу, і ті, хто не чекав. Ті, які вірили у Нього, і ті, які Його відкидали як Спасителя. Ті, що прийняли Його в своє серце, і ті, хто не прийняв. Ті, що жили по Божим Заповідям, та ті, хто йшов беззаконними шляхами. Прихід Ісуса побачать праведні і нечестиві люди.

І прихід Ісуса для одних буде великою радістю, а для інших – великим розпачем та відчаєм. Одні будуть веселитись, інші будуть гірко ридати про те, що могли прийняти Ісуса як Спасителя, але не зробили цього. Цей день, ця мить для одних стане переходом у вічне блаженство, для інших – переходом у вічні муки. І тоді ніхто і нічого не зможе повернути назад для того, щоб щось виправити. Такий вже менталітет у людей: “поки грім не вдарить, мужик не перехреститься”. Але коли вдарить той грім, грім приходу Божого Сина, не поможе вже нічого. Тому що кожен жив, тому що кожен чув про Ісуса, тому що кожен мав ВИБІР. Повірити в Ісуса і очікувати Його приходу, чи жити так, як заманеться. ДУМАЙ, ПОКИ ЩЕ НЕ ПІЗНО.

 Існує інша категорія людей, які надіються на Ісуса Христа тільки в цьому житті, і які мало знають про вічність. Це, як правило, люди, які дуже добре знають обряди та виконують їх.

Такі люди не знають, що в Біблії написано про вічне життя та про те, хто попаде туди, а хто ні.

В першому посланні до Коринтян 15:19 Апостол Павло пише: « Коли ми надіємося на Христа тільки в цьому житті, то ми найнещасніші від усіх людей!» Навіть якщо ти побожний, але не віриш у воскресіння мертвих, ти йдеш не по тому шляху. Надія на Ісуса веде до вічності та до віри у воскресіння мертвих.

Ми точно не знаємо ні дня, ні часу коли прийде Божий Син у славі, щоби судити живих і мертвих. Бог хоче, щоби ми були вірними до кінця. Кожний день потрібно чекати свого Спасителя. Кожний день жити в очікуванні, бути готовим кожного дня зустріти Його. Ми буваємо готові до усього, та тільки забуваємо бути готовими до приходу Ісуса Христа. Той, з ким ми хочемо жити вічно, прийде неодмінно. А чи будемо готові ми зустріти Свого Спасителя? Чи зможемо ми подивитися у Його очі і сказати: «Господи ми тебе чекали!?»

Тому сьогодні ми можемо виправити все, що є неправильним у нашому житті. Сьогодні ми можемо навчитися жити, чекаючи Його приходу. Завтра може підвести нас. Не знаємо ні дня, ні години, коли відійдемо з цієї землі. Не знаємо, на якому році обірветься наше життя.

А якби знали? О, тоді ми би добре підготувалися. Знаючи день, коли прийде Господь, люди саме на цей день були би готові. Але Бог не хоче такого, Він чекає вірності від нас. І Господь цінує нашу вірність. Тоді, коли ми залишаємося вірними Своєму Творцю у радості і в горі, в бідності і в багатстві, в здоров’ї та у хворобі, та й взагалі у різних життєвих ситуаціях, Його батьківське любляче серце радіє. Вірність Богу показує, наскільки сильно ми чекаємо Його приходу та вічності з Ним.

 Якщо ти ще сьогодні не думаєш про вічність, саме час подумати. Якщо ти надієшся на свої добрі справи, почни сьогодні вірити в спасіння через Ісуса Христа. Якщо ти ще сьогодні Його не чекаєш, почни жити тим, що Він, Божий Син, неодмінно прийде за тобою. Будь вірний Ісусу Христу все своє життя. Ісус сказав: «…Будь вірний до смерті, і Я тобі дам вінця життя!» (Об. 2:10)

Живіть, знаючи, що Спаситель прийде! Живіть, чекаючи приходу Христа Господа!

А Він вірний Своєму слову, сказав, значить прийде!

Руслан Цехмейстер

(Переглядів 136 , 1 переглядів сьогодні)

About 

Błogosławieni którzy wprowadzają pokój, albowiem oni będą nazwani synami Bożymi.

Tags:

Газ на авто. Трускавець

Новини Трускавця та регіону

ТОП коментованих за тиждень

  • None found

Оголошення ТВ

  • Запрошуємо на роботу
    05.01.2023 | 16:23

    Державний спеціалізований санаторій «Батьківщина» (м. Трускавець) запрошує на роботу: – психологів, –  соціальних педагогів, – фахівців з соціальної роботи, – соціальних працівників з відповідною освітою на постійну роботу. Телефон: 097-584-23-76. (Переглядів 1 , 1 переглядів сьогодні) Також читайтеКозацька слобода “Раковець” запрошує на риболовлю (0)Запрошуємо вивчати англійську мову! (0)Потрібен викладач англійської мови! (0)Запрошуємо юних футболістів (0)

  • Запрошуємо вивчати англійську мову!
    26.08.2022 | 15:47

    Курси іноземних мов Ірини Ченцової запрошують дітей та дорослих вивчати англійську мову з використанням інноваційних методик та сучасних підручників провідних британських та американських видавництв. Ми пропонуємо заняття в групах (7-10 чоловік), індивідуальне та корпоративне навчання, підготовку до ЗНО та здачі екзаменів на міжнародні сертифікати (IELTS, TOEFIL), а також Експрес-курси   для   дорослих   (англійська   для   подорожей   та […]

  • Archive for Оголошення ТВ »

Архіви