Вперше в Західній Україні у Трускавці пройде унікальне гастрономічне шоу Chef Tuna Days. Про це інформує сайт ТрускавецьІнфо. Свято готує Mirotel Resort & Spa, відбудеться воно 6-7 травня (п’ятниця-субота) на літній терасі панорамного ресторану BELLINI’S PIANO BAR & GRILL.
Спеціально до свята в водах Індійського океану під замовлення виловлять і доставлять до Трускавця прямо з Шрі-Ланки жовтоперий тунець вагою 70 кілограмів.
Шеф-кухар Mirotel Resort & Spa Олексій Дударенко зі своєю командою продемонструє захопленим гостям віртуозність володіння ножем і професіоналізм в обробленні величезної риби.
Чудова якість свіжого тунця і майстер-клас Олексія з приготування смачних тартару і сашимі, салатів, закусок, а також страв з тунця на грилі не залишить байдужими навіть найвимогливіших цінителів риби.
На цьому видовищному заході Ви дізнаєтеся правила обробки риби, побачите приготування страв і зможете насолодитися вишуканими кулінарними шедеврами команди професійних кухарів. Прекрасний вечір доповнять романтична музика і ароматне біле вино.
Mirotel Resort & Spa чекає на гостей о 18.00 на літній терасі BELLINI’S PIANO BAR & GRILL.
ТОП коментованих за тиждень