Спортовці взяли участь у толоці

14.04.2014 | Filed under: Новини

У суботу, 12 квітня, колектив Трускавецького ДЮСК «Спортовець» (директор Любомир Мацькович) взяв участь у загальноміській толоці. За час проведення місячника з озеленення та благоустрою працівниками позашкільного закладу проведено прибирання та благоустрій прилеглої території, посаджено 20 дерев, підготовлено ґрунтові тенісні корти до проведення навчально-тренувальних занять у літній період.

Також працівники та вихованці ДЮСК «Спортовець» допомагали прибирати, ремонтувати та фарбувати спортивний майданчик, що на вулиці Довженка. Нагадаємо, що цей найбільший у Трускавці спортивний та дитячий майданчик був капітально відновлений у 2012 році силами готельно-курортного комплексу «Карпати» з ініціативи генерального директора оздоровниці Лева Грицака. Зараз майданчик перебуває на балансі комунального підприємства «Трускавецьтепло» (директор Руслан Крамар). Спільне прибирання цього майданчика комунальниками та спортовцями напередодні Великодня вже стало традицією.

(Переглядів 58 , 1 переглядів сьогодні)

About 

Błogosławieni którzy wprowadzają pokój, albowiem oni będą nazwani synami Bożymi.

Tags:

Газ на авто. Трускавець

Новини Трускавця та регіону

ТОП коментованих за тиждень

  • None found

Оголошення ТВ

  • Запрошуємо на роботу
    05.01.2023 | 16:23

    Державний спеціалізований санаторій «Батьківщина» (м. Трускавець) запрошує на роботу: – психологів, –  соціальних педагогів, – фахівців з соціальної роботи, – соціальних працівників з відповідною освітою на постійну роботу. Телефон: 097-584-23-76. (Переглядів 1 , 1 переглядів сьогодні) Також читайтеКозацька слобода “Раковець” запрошує на риболовлю (0)Запрошуємо вивчати англійську мову! (0)Потрібен викладач англійської мови! (0)Запрошуємо юних футболістів (0)

  • Запрошуємо вивчати англійську мову!
    26.08.2022 | 15:47

    Курси іноземних мов Ірини Ченцової запрошують дітей та дорослих вивчати англійську мову з використанням інноваційних методик та сучасних підручників провідних британських та американських видавництв. Ми пропонуємо заняття в групах (7-10 чоловік), індивідуальне та корпоративне навчання, підготовку до ЗНО та здачі екзаменів на міжнародні сертифікати (IELTS, TOEFIL), а також Експрес-курси   для   дорослих   (англійська   для   подорожей   та […]

  • Archive for Оголошення ТВ »

Архіви