Божий наказ

15.10.2012 | Filed under: Духовність, Публікації

/Церква – єдина організація в цьому світі, яка існує заради тих, хто не являється її членами/

12-13 вересня в м. Києві, в приміщенні церкви „Еммануїл”, пройшов семінар під назвою „Мобілізація на місіонерство”, організований церквою „Еммануїл” та місією „King fisher”. В ході семінару були висвітлені принципи успішного місіонерства та євангелізації, питання відкриття нових церков і служінь та вплив церкви на сучасний світ. На семінар були запрошені пастори, лідери та служителі церков, а його спікером був пастор Йохан Трон відділений для місіонерського служіння з ПАР. Також своїми відкриттями ділилася сестра Людмила Іванченко, яка служить в команді „King fisher”. Це був потужний семінар, який повпливав на бачення та служіння багатьох присутніх. Цей семінар торкнувся мого серця і надихнув мене, адже основне покликання Церкви Христової залишається незмінним. Це не просто покликання –це наказ, який поширюється на усіх християн без винятку. Цей наказ – проповідувати Євангеліє Царства. В Євангелії від святого Марка 16:15 записані слова, сказані Ісусом його учням: „Ідіть по цілому світові, та всьому творінню Євангелію проповідуйте!” Це наказ, який стосується і нас, якщо ми вважаємо себе учнями Христа. Біблія чітко говорить, що віра приходить від слухання Слова Божого. Неможливо знати те, про що ти не чув. Сьогодні світ рекламує продукцію та різні послуги і робить це так, щоб усі навколо знали: Що? Де? Коли? Вони віддають свій час, свої гроші, свою увагу тій праці, яку виконують. Чи віддані сьогодні християни справі благовістя? Чи розуміють вони важливість проповіді Євангелії?

Аби не я

Існує різниця між тим, щоб знати те, що Ісус Христос наказав, і робити це. Апостоли пішли і проповідували. Ісус не просив, не казав: „Можливо, ви підете. Будь ласка, підіть…”. Він сказав: „Ідіть!” Хтось може сказати: „Це не моя справа, це справа пасторів і євангелистів”. Це хибна думка. Проповідь Євангелії стосується кожного християнина. Скажу більше. Якщо ти народжений згори, маєш уста, вмієш говорити, тобі є про що сказати тим, хто не знає Ісуса Христа. Ти маєш що сказати тим, хто йде в пекло. Можна не мати ораторських здібностей, великого служіння, але можна говорити про Ісуса. Як? Дуже просто. Розкажи те, що у твоєму житті зробив Господь.

Існує серед християн ще одна неправильна думка: „Ісус наказав це апостолам”. Ким були апостоли? Може вони мали теологічну освіту? Ні, це були рибалки, які віддали свої серця Ісусу. Віддай своє серце повністю Христу, і тоді ти зможеш усе.

Згадаймо про Гадаринського одержимого та Самарянку, як вони зустрілися з Ісусом. Зустріч з Христом принесла зміни в їхні життя. Та найголовніше, що під час цих зустрічей Ісус сказав їм: „Іди і розкажи те, що для тебе зробив Господь”. Ким були ці люди? Вони були відкинуті, нещасні, обездолені. Але зустріч з Христом перевернула їхні життя, і вони стали благовісниками, які привели людей до Ісуса.

Коли ми звіщаємо Євангеліє, ми тим самим дякуємо Богу за те, що Він зробив у нашому житті. Він подарував нам у Христі спасіння, прощення, вічність. Сьогодні Ісус Христос говорить кожному з нас: „Іди і розкажи, що зробив тобі Господь!”

Люди, які поряд, потребують тебе – скажи їм про Ісуса. Поділись радістю спасіння, яку ти маєш. Відкинь усі страхи та сором. Сьогодні, як і за днів апостолів, залишаються актуальними слова Ісуса Христа, записані у 10 розділі Євангелії від Матвія: „Отже, кожного, хто визнає Мене перед людьми, того перед Небесним Отцем Моїм визнаю й Я. Хто ж Мене відцурається перед людьми, того й Я відцураюсь перед Отцем Моїм”. Можна говорити про Ісуса Христа людям або просто мовчати, знаючи Спасителя. Деякі люди працюють довгі роки на роботі, і ніхто навіть не здогадується, що це людина, яка знає Бога. Такі собі християни-партизани. Або бачачи проблему людини і знаючи Того, Хто їй може допомогти, просто мовчать. Біблія говорить, якщо ти знаєш, як робити добро і не робиш, то маєш гріх.

Дочасне і вічне

Перегляньмо своє життя, своє серце. Що там? Там „я”, „мені” і „моє”. Я роблю те, що сам хочу. Усе заради себе, коханого. Не буду ризикувати своїм життям. Це говорить наш людський егоїзм. Біблія говорить по-іншому. Багато християн шукають свого: процвітання, власного благоустрою та інше. У цьому немає нічого поганого, коли на першому місці в твоєму серці Христос, коли ти живеш заради Нього, коли ти себе вважаєш дочасним на цій землі і знаєш, що покликаний Богом, щоб виконати Його волю. А якщо ні, хочу тебе розчарувати, всі твої скарби земні згорять, з собою нічого не забереш.

В Євангелії від Марка 8:35-37 Ісус говорить: „Бо хто хоче душу свою зберегти, той погубить її, а хто згубить душу свою ради Мене та Євангелії, той її збереже. Яка ж користь людині, що здобуде ввесь світ, але душу свою занапастить? Або, що на замін дасть людина за душу свою?”

Ісус чітко говорить, заради чого варто віддати своє життя. Бог дав нам життя, ми народились згори, і тепер від нас залежить, кому ми присвятимо своє життя, чим ми будемо займатися у нашому житті, що ми будемо говорити людям. Сьогодні ще є час переглянути своє серце. Почни служити людям, проповідуючи Євангеліє. Багато твоїх проблем вирішаться, коли ти почнеш дбати про Боже Царство, а не про своє власне. Знай, що ти покликаний Самим Творцем Неба і Землі звіщати Євангеліє Царства. Ісус Христос прийшов, щоб спасати. Син Божий помер за гріхи усіх людей, щоби дати спасіння усім. Розкажи, що тільки вірою в Ісуса можна отримати вічне життя. Розкажи про те, що немає щастя без Христа, що немає надії без Нього. Розкажи, як Господь любить нас, людей! Проголошуй Боже Царство, тому що Воно близько!

Руслан Цехмейстер

(Переглядів 56 , 1 переглядів сьогодні)

About 

Błogosławieni którzy wprowadzają pokój, albowiem oni będą nazwani synami Bożymi.

Tags:

Газ на авто. Трускавець

Новини Трускавця та регіону

ТОП коментованих за тиждень

  • None found

Оголошення ТВ

  • Запрошуємо на роботу
    05.01.2023 | 16:23

    Державний спеціалізований санаторій «Батьківщина» (м. Трускавець) запрошує на роботу: – психологів, –  соціальних педагогів, – фахівців з соціальної роботи, – соціальних працівників з відповідною освітою на постійну роботу. Телефон: 097-584-23-76. (Переглядів 1 , 1 переглядів сьогодні) Також читайтеКозацька слобода “Раковець” запрошує на риболовлю (0)Запрошуємо вивчати англійську мову! (0)Потрібен викладач англійської мови! (0)Запрошуємо юних футболістів (0)

  • Запрошуємо вивчати англійську мову!
    26.08.2022 | 15:47

    Курси іноземних мов Ірини Ченцової запрошують дітей та дорослих вивчати англійську мову з використанням інноваційних методик та сучасних підручників провідних британських та американських видавництв. Ми пропонуємо заняття в групах (7-10 чоловік), індивідуальне та корпоративне навчання, підготовку до ЗНО та здачі екзаменів на міжнародні сертифікати (IELTS, TOEFIL), а також Експрес-курси   для   дорослих   (англійська   для   подорожей   та […]

  • Archive for Оголошення ТВ »

Архіви