Що сталося з кліматом?

02.11.2012 | Filed under: Акценти, Духовність

Що сталося з кліматом?

 

Глобальне потепління може бути настільки нищівним, як і війна з використанням зброї масового знищення. Глобальне потепління приведе до негативних екологічних наслідків та катаклізмів. Глобальне потепління викличе різкі зміни температури повітря, спустошення деяких регіонів та повені. Цей страшний список можна було б продовжувати й іншими звітами всесвітньої метеорології, наукових товариств та ООН.  Проте не лише науковці, а й звичайна пересічна людина не може не зауважити, що щось невластиве відбувається в природі. Дерева розпускаються, птахи починають відкладати яйця, ведмеді, не виспавшись, залишили свої барлоги. А що буде, якщо випаде сніг, чи вдарять сильні морози? Мабуть кожен задумується про наслідки та причини таких змін. 

Хтось не спить ночами, почувши про відколення кілометрового льодовика, інші важко переносять зміни погоди – гіпертонія, ще інші приймають це як диво природи, яка зрозуміла людину, адже газ сильно подорожчав. Звичайно, ці речі можна пояснити і з екологічної точки зору – парникові гази в атмосфері, забруднення планети, озонові дири і т.п., але… саме про зміни в природі і в народі говориться в багатьох пророцтвах про останній час.

Відомий американський проповідник, пророк Давид Вілкерсон, через якого Господь багато відкрив про останні часи, задовго до цього писав: «У всьому світі проходять різкі кліматичні зміни та зміни погоди, які побивають всі рекорди. Деякі вчені припускають, що вони викликані переміщенням в нижній частині атмосфери з допомогою повітряних течій вулканічного тепла від виверження в Ісландії.

В своєму видінні я майже небачив нічого надзвичайного в тому, що ставалося досі. Але я чітко бачив, що все, що нас чекає, повязане з Божественним втручанням. Світ повинен готуватися до початку великих стихій, які можна назвати тільки надзвичайними, повязаними з різкою зміною клімату, сильними землетрусами, повенями та страшними небесними проявами, незрівнянними з тими, що були раніше.

Землетруси стануть головною причиною, яка викликатиме в людей страх та гнітючість.  Фактично, буде здригатися вся земля. Ці прояви вчені не зможуть пояснити, але в значній мірічерез них Бог буде звершувати суди і закликати людей до покаяння.

Землетруси будуть ставатися несподівано, так, що неможливо буде передбачити і попередити. Всі будуть тільки в страху і благоговійному заціпенінні споглядати в землетрусах прояви сили Божої.

Ще при житті нашого покоління на землі буде жахливий голод, від якого загинуть мільйони людей. Нас очікують катастрофічні роки, коли від засухи, повеней та інших природних стихій загине велика частина продуктових запасів у всьому світі. Неврожаї та голод будуть викликані також безсніжними зимами. Світ і раніше часто страждав від голоду, засух та інших різних стихійних явищ. Але цього разустановище в світі буде різко відрізнятися від попередніх періодів. Раніше урожайні роки поповнювали потреби неурожайних. Тепер становище не зможе покращуватися. Буде забагато неурожайних років підряд, а за ними послідують ще важчі часи. А населення буде збільшуватися.

Все частіше будуть ставатися повені, смерчі, урагани та сильні гради. Люди будуть говорити, що природа «вийшла з-під всякого контролю». Незвичайні явища в природі заставлять задуматися багатьох вчених. Виверження вулканів, землетруси, кривавий серпанокнавколо місяця, космічні шторми, – всі ці небачені раніше явища приведуть людей в  здивування і страх. Серпанок в небі змінить колір місяця на червоний і буде викликати часті затемнення сонця, повну темряву. Природа стане «дикою» і в наступних десятиліттях буде давати волю своєму гніву. І всі ці прояви будуть незрівняно важчими, ніж коли будь раніше. Повені, смерчі та урагани будуть знищувати врожаї, тварин і навіть диких звірів. Будуть рости ціни на світовому ринку, тому що зміниться природний баланс.

Прогнозувати погоду буде дуже важко – раптовий шторм приходитиме зовсім несподівано, на південних широтах може настати холод, на північних – рекордна для тих місць спека.

В час облегшень люди будуть говорити: Це було завжди, від початку створення світу, нічого особливого тут немає, не хвилюйтеся! Але кожній мудрій людині буде зрозуміло, що за цим всім стоїть Бог, який хочевідірвати людину від земної суєти до вічних цінностей. Людство буде бажати повернення спокійних часів, але зворотнього шляху вже не буде.

Після голоду, повеней та землетрусів почнуться епідемії різних захворювань. В розвинутих країнах буде лютувати холера. Недоїдання і супутні йому епідемії будуть проблемою і багатьох інших народів.

Це буде жорстока війна природи проти людства.

Різкі кліматичні зміни будуть супроводжуватись сильними градами. З неба будуть падати крижини великих розмірів, знищуючи не тільки посіви та автомобілі, але й людей. Майже в кожному повідомленні про погоду будуть звучати слова: «неймовірний», «рекордний», «дивний», «невластивий», «фантастичний», «раптово», «небувало».

Не знаю коли, але все це буде звершуватись не одночасно.Всі чаші гніву Божого,які Він виллє на Землю, знаходяться в Його руках. Мені ж тільки дано Святим Духом повеління попереджувати вас, хто готовий слухати, що ціподії грядуть, і умови життя будуть погіршуватися. Деякі події, предбачені мною, на основі даного мені відкриття, збудуться в найближчі роки. Інші будуть збуватися в більш віддаленому майбутньому, але виконаються неодмінно. Тому, ви можете бути повністю впевненими, що погодні умови по всій земній планеті будуть тільки погіршуватися, буде рости кількість землетрусів і нічим не пояснених стихійних лих. Хоча все це буде збуватися з невеликими перепочинками, але воно збудеться неодмінно!»

Кожна людина порізному може ставитись до Божих пророків та їхніх відкриттів, але Біблія каже, що коли пророк буде говорити, і пророцтво збудеться, то воно від Бога. Для того, щоб побачити, як збувається пророцтво останнього часу, не потрібно багато досліджень. Багато дечого ми з вами вже є свідками. Також Біблія радить кожне пророцтвозвіряти з найвірнішим пророцтвом – Словом Божим. Господь говорив через пророка Йоіла про великий і страшний день Господній (Йоіла1:15-20, 2:1-11).  Ісус Христос, коли учні запитали Його про кінець віку, теж вказав ознаки останнього часу (Мт. 24:3-14, 21-44).

Івану Богослову, висланому на острів Патмос за Слово Боже та за свідчення Ісуса Христа, Бог показав, що незабаром статися має. Ми можемо читати про сім печаток, які були розкриті, та сім нещасть, які зявляються. Про сурмлення семи Анголів і про винищення землі. Про сім чаш гніву Божого, які були вилиті на Землю для нищення (Обявлення Ів. Богослова 6-16 розділи).

Чи не задумуєшся ти, шановний читачу, що ми живемо в останній час, час, коли в повній мірі та з великою швидкістю збувається Боже Слово?Чи, можливо, тобі здається, що це випадковість, збіг обставин? Про те, що ми живемо в останній час свідчать небо, сонце, місяць, зорі, земля, природа та все Боже створіння.Сьогодні Бог поособливому кличе людей до покаяння, бо скоро, дуже скоро Він буде звершувати Свій суд не тільки над землею, але над кожним, хто не покаявся і не прийняв Його як Свого Спасителя. Різними шляхами Він попереджує людство про наближення гніву Божого. І чекає та сподівається, що кожна людина зможе почути голос Його. Перед тим, як зникне Земля, Бог виллє всі чаші свого гніву та явить силу Свою. А як буде з тобою, шановний друже? Якщо ти не готовий до зустрічі з Богом, то сьогодні твій час, час щирого розкаяння у гріхахперед Богом.Поспіши до Нього, бо завтрішній день не у нашій владі, і ми не знаємо, що чекає нас завтра. А тим, хто спасений, немає чого боятися, непотрібно жахатися, а навпаки підняти свої голови, бо визволеннянаближається.

Володимир Кузьмич

пастор Церкви “Добра Новина”

м. Стебник

 

(Переглядів 75 , 1 переглядів сьогодні)

Газ на авто. Трускавець

Новини Трускавця та регіону

ТОП коментованих за тиждень

  • None found

Оголошення ТВ

  • Запрошуємо на роботу
    05.01.2023 | 16:23

    Державний спеціалізований санаторій «Батьківщина» (м. Трускавець) запрошує на роботу: – психологів, –  соціальних педагогів, – фахівців з соціальної роботи, – соціальних працівників з відповідною освітою на постійну роботу. Телефон: 097-584-23-76. (Переглядів 1 , 1 переглядів сьогодні) Також читайтеКозацька слобода “Раковець” запрошує на риболовлю (0)Запрошуємо вивчати англійську мову! (0)Потрібен викладач англійської мови! (0)Запрошуємо юних футболістів (0)

  • Запрошуємо вивчати англійську мову!
    26.08.2022 | 15:47

    Курси іноземних мов Ірини Ченцової запрошують дітей та дорослих вивчати англійську мову з використанням інноваційних методик та сучасних підручників провідних британських та американських видавництв. Ми пропонуємо заняття в групах (7-10 чоловік), індивідуальне та корпоративне навчання, підготовку до ЗНО та здачі екзаменів на міжнародні сертифікати (IELTS, TOEFIL), а також Експрес-курси   для   дорослих   (англійська   для   подорожей   та […]

  • Archive for Оголошення ТВ »

Архіви