Цар який вважав себе «богом» та народ який бунтував.

07.03.2014 | Filed under: Духовність, Публікації

Існує така думка: якщо хочеш перевірити і дізнатись про нутро людини, дай їй владу та гроші. Дійсно у багатьох випадках люди змінюються, стають високомірними, за спиною виростають крила і потрошки люди починають думати, що вони можуть все «порішати» та з любим справитись. Для цих людей стають головними в житті, я, я і ще раз я. Багата історія людства на царів, королів та інших правителів, які почали думати про себе більше ніж належить, через це гинуло багато людей, країни бідніли і впадали у багаторічну кризу.

Через свою духовну скудність, чи то через зваблення матеріальними благами та владою ці люди піднімались високо лише для того, щоби потім впасти і розбитись.

Чинити безбожне огида царям, бо трон зміцнюється справедливістю. (Приповісті 16:12)

Бог дає владу царям, проблема у тому, що деякі не розуміють планів Божих і починають правити за власними принципами і стандартами.

І Він зміняє часи та пори року, скидає царів і настановляє царів, дає мудрість мудрим, і пізнання розумним. (Даниїл 2:21) Бог ставить царя над народом для того щоби цар мудро керував державою і був у тісному зв,язку із Богом. Коли правитель не має спільності з Богом він стає безумним і чинить лихе. Можна згадати Нерона, який підпалив Рим і споглядав на палаюче місто, грав на лірі та співав про гибель Трої. Адольф Гітлер втопив у крові мільйони людей та ще багато інших хто не мав Божої мудрості, а був керований власними амбіціями. Звісно кінець цих людей страшний, ці люди пішли шляхом диявола, який також хотів вознести свій престол на рівні із Богом.

Правління країною це праця не з легких, це те що накладає колосальну відповідальність на людину. Чому сьогодні так багато людей рвуться до влади? Тому, що вони у цьому вбачають власні інтереси та бажання які легко втілити у життя царюючи у країні. Найперше президенти та можновладці мають зрозуміти те що вони відповідальні перед Богом і перед народом. Правління тої чи іншої людини накладає відбиток на усіх жителів.

Як цар правдою судить убогих, стоятиме трон його завжди. (Приповісті 29:14)

Лише слідуючи Божим принципам та служачи народу країни влада такого царя буде благословенною та час правління може бути довгим та на жаль сьогоднішні царьки прибігають до влади скоренько, скоренько крадуть та скоренько тікають. Вивчаючи Боже Слово можна побачити, як правили царі в Ізраїлі та Юдеї, царі які чинили беззаконня жили та правили дуже мало часу і навпаки царі які шанували Бога і вели народ у правильному напрямку мали шану від людей та благословення від Бога.

Бог є один, все решта це кумири, ідоли, бовани. Богу належить слава і честь, тому і цар і народ мають поставити Його на перше місце, тому, що у разі невиконання другої заповіді стаються лихі справи.

Дня ж призначеного Ірод убрався в одежу царську, і на підвищенні сів та й до них говорив. А натовп кричав: Голос Божий, а не людський! І Ангол Господній уразив зненацька його, бо він не віддав слави Богові. І черва його з’їла, і він умер…

(Дії Апостолів 12:21-23)

  Сьогодні дивлячись на усі події, які чиняться у нас в Україні бачимо наслідки безбожности як влади так і народу з якого і походять правителі. На прикладах Біблії, які Бог дав нам як вказівник маємо робити висновки та приймати відповідні рішення, щоб надалі не ставати на ті ж самі граблі. Покаяння ось, що сьогодні потребує Україна та кожен з нас в першу чергу політики, яким варто переглянути своє життя та мету з якою вони є при владі. Лише Бог може нам допомогти навести лад у себе в країні та дати мудрість, щоб жити заможно прославляючи Того, хто все нам дав. Ця молитва Даниїла сьогодні актуальна для нас Українців.

Ми прогрішилися та чинили беззаконня, і були несправедливі, і бунтувалися, і відверталися від Твоїх заповідей та від постанов Твоїх.

І не прислухалися ми до Твоїх рабів пророків, що говорили в Твоїм Імені до наших царів, наших начальників та наших батьків, і до всього народу землі.

Тобі, Господи, справедливість, а нам сором на обличчя, як цього дня для юдея, і для мешканців Єрусалиму, і для всього Ізраїля, близьких та далеких, по всіх тих краях, куди Ти їх вигнав за їхнє спроневірення, що допустилися його перед Тобою.

Господи, сором на обличчя нам, нашим царям, князям нашим та нашим батькам, що згрішили перед Тобою!

А Господеві, нашому Богові, милість та прощення, бо ми бунтувалися проти Нього…

(Даниїл 9:5-9)

(Переглядів 159 , 1 переглядів сьогодні)

Газ на авто. Трускавець

Новини Трускавця та регіону

ТОП коментованих за тиждень

  • None found

Оголошення ТВ

  • Запрошуємо на роботу
    05.01.2023 | 16:23

    Державний спеціалізований санаторій «Батьківщина» (м. Трускавець) запрошує на роботу: – психологів, –  соціальних педагогів, – фахівців з соціальної роботи, – соціальних працівників з відповідною освітою на постійну роботу. Телефон: 097-584-23-76. (Переглядів 1 , 1 переглядів сьогодні) Також читайтеКозацька слобода “Раковець” запрошує на риболовлю (0)Запрошуємо вивчати англійську мову! (0)Потрібен викладач англійської мови! (0)Запрошуємо юних футболістів (0)

  • Запрошуємо вивчати англійську мову!
    26.08.2022 | 15:47

    Курси іноземних мов Ірини Ченцової запрошують дітей та дорослих вивчати англійську мову з використанням інноваційних методик та сучасних підручників провідних британських та американських видавництв. Ми пропонуємо заняття в групах (7-10 чоловік), індивідуальне та корпоративне навчання, підготовку до ЗНО та здачі екзаменів на міжнародні сертифікати (IELTS, TOEFIL), а також Експрес-курси   для   дорослих   (англійська   для   подорожей   та […]

  • Archive for Оголошення ТВ »

Архіви