У Дрогобичі провели віче-молебень за Героїв України і за мир в Державі (відео)

22.02.2014 | Filed under: Некатегоризовано

У п’ятницю 21-02-2014р. у Дрогобичі пройшов молебень за мир і за полеглих Героїв України. Біля ратуші були присутніми кілька тисяч людей. Після молитви виступили активісти і повідомили про те, що вже налагоджено постачання необхідним обладнанням та медикаментами тих хто є на Майдані у тому числі і бронижилетами, які зараз стали дефіцитним товаром.

На плакатах присутніх на віче-молебені  писало:  “путін перестань платити януковичу за вбивства”, “янукович навіть варвари припиняли війни під час олімпіади”, “я не буду ходити на пари коли вбивають людей”, “партія регіонів і комуністи оплачують вбивць-тітушок замість прийняття законів”.

До початку вічу проходила нарада ВО Майдан у Дрогобичі, на цій нараді відбулась гостра дискусія, стосовно того про що запитував Сергій Розора, а саме про те, чи військові і правоохоронці публічно і офіційно заявили про підтримку народу так як це вони робили у 2004 році. Також відбулись консультації щодо питань утворення Територіальної громади у Дрогобичі, започаткуванні цього процесу та поширення інформації. Володимир Кондзьолка запевнив Святослава Грабовського, що роботи у цьому напрямку ведуться, а з понеділка наступного тижня буде можливість з сцени майдану популяризувати ці механізми прямого народовладдя. Також говорилось про верховенство права, вимагання дотримання якого мало убезпечити людей від такого критичного розвитку подій в Україні. Звучали і радикальні заклики..

(Переглядів 78 , 1 переглядів сьогодні)

Газ на авто. Трускавець

Новини Трускавця та регіону

ТОП коментованих за тиждень

  • None found

Оголошення ТВ

  • Запрошуємо на роботу
    05.01.2023 | 16:23

    Державний спеціалізований санаторій «Батьківщина» (м. Трускавець) запрошує на роботу: – психологів, –  соціальних педагогів, – фахівців з соціальної роботи, – соціальних працівників з відповідною освітою на постійну роботу. Телефон: 097-584-23-76. (Переглядів 1 , 1 переглядів сьогодні) Також читайтеКозацька слобода “Раковець” запрошує на риболовлю (0)Запрошуємо вивчати англійську мову! (0)Потрібен викладач англійської мови! (0)Запрошуємо юних футболістів (0)

  • Запрошуємо вивчати англійську мову!
    26.08.2022 | 15:47

    Курси іноземних мов Ірини Ченцової запрошують дітей та дорослих вивчати англійську мову з використанням інноваційних методик та сучасних підручників провідних британських та американських видавництв. Ми пропонуємо заняття в групах (7-10 чоловік), індивідуальне та корпоративне навчання, підготовку до ЗНО та здачі екзаменів на міжнародні сертифікати (IELTS, TOEFIL), а також Експрес-курси   для   дорослих   (англійська   для   подорожей   та […]

  • Archive for Оголошення ТВ »

Архіви