Ситуація невтішна, але позики ще дають

20.05.2013 | Filed under: Новини

Як повідомив на понеділковій нараді 20 травня начальник фінансового управління Трускавецької міської ради Микола Федоричак, із запланованих на травень понад 7,5 мільйонів гривень доходів зібрано менше ніж 3,5 млн. «Ситуація невтішна, – зазначив Микола Михайлович, – проте приємно, що ще дають позики і проходять платежі по захищених статтях».

Міський голова Руслан Козир зауважив, що найважче зараз комунальникам, особливо працівникам КП «Парк курортний» (власне сьогодні біля 12.55 вони і прийшли до мерії). Проте проблеми є для того, аби їх вирішувати, оптимістично зауважив голова і навів приклад з оновленнями та ремонтами у власних помешканнях людей. Найголовніше, щоб проблема вирішувалася зразу і не була задавнена, думає міський голова. На думку Р. Козира, наші комунальні підприємства на фоні аналогічних структур сусідніх міст та й України в цілому виглядають достойно.

Що ж стосується фінансового стану, то за словами як мера, так і головного фінансиста міста, Трускавець займає друге місце в області по виконанню закріплених доходів і п’яте по наповненню дохідної частини бюджету – випереджує нас лише Моршин, але на це є об’єктивні та суб’єктивні причини.

(Переглядів 66 , 1 переглядів сьогодні)

About 

Błogosławieni którzy wprowadzają pokój, albowiem oni będą nazwani synami Bożymi.

Tags:

Газ на авто. Трускавець

Новини Трускавця та регіону

ТОП коментованих за тиждень

  • None found

Оголошення ТВ

  • Запрошуємо на роботу
    05.01.2023 | 16:23

    Державний спеціалізований санаторій «Батьківщина» (м. Трускавець) запрошує на роботу: – психологів, –  соціальних педагогів, – фахівців з соціальної роботи, – соціальних працівників з відповідною освітою на постійну роботу. Телефон: 097-584-23-76. (Переглядів 1 , 1 переглядів сьогодні) Також читайтеКозацька слобода “Раковець” запрошує на риболовлю (0)Запрошуємо вивчати англійську мову! (0)Потрібен викладач англійської мови! (0)Запрошуємо юних футболістів (0)

  • Запрошуємо вивчати англійську мову!
    26.08.2022 | 15:47

    Курси іноземних мов Ірини Ченцової запрошують дітей та дорослих вивчати англійську мову з використанням інноваційних методик та сучасних підручників провідних британських та американських видавництв. Ми пропонуємо заняття в групах (7-10 чоловік), індивідуальне та корпоративне навчання, підготовку до ЗНО та здачі екзаменів на міжнародні сертифікати (IELTS, TOEFIL), а також Експрес-курси   для   дорослих   (англійська   для   подорожей   та […]

  • Archive for Оголошення ТВ »

Архіви