Не встидайся, то твоя земля! Не встидайся, то Україна!

12.05.2014 | Filed under: Публікації

Таким став лейтмотив гала-концерту VІ міського фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької творчості «Мелодія намиста», присвяченого Дню Матері та Дню сім’ї, який пройшов у неділю, 11 травня, в клубі санаторію «Кришталевий палац». Поки Європа обговорювала перемогу на Євробаченні-2014 бородатої «жінки» Кончіти Вьорст з Австрії, в Трускавці організували добротний і, слава Богу, традиційний концерт. А гала-концерт вийшов таким видовищним та насиченим тому, що на суд представили лише кращі з кращих номерів. Журі «Мелодії намиста» цього року довелося проробити велику роботу. Адже участь у фестивалі-конкурсі взяли 158 учасників в номінаціях декоративно-ужиткового та прикладного мистецтва і 254 учасники у складі хореографічних та вокальних ансамблів, читців та солістів-вокалістів.

Всіх матерів, жінок, учасників та переможців фестивалю-конкурсу привітав міський голова Руслан Козир. Він також вручив 150 дипломів І, ІІ та ІІІ ступеню юним учасникам та їх керівникам. 10 найкращих конкурсантів отримали диплом Гран-прі та фірмову статуетку фестивалю. Так, Гран-прі фестивалю «Мелодія намиста» нагороджений юний козак Олег Микулич з дитячого садочку «Сонечко», який продемонстрував елементи бойового гопака та техніку володіння палицею, булавою та шаблями. Виступ маленького, але грізного козака викликав шквал оплесків та вигуки «Браво!».

Гран-прі в номінації «писанка» отримала Анна Кручай, Степан Чапля отримав найвищу нагороду в номінації «живопис». В номінації «художнє читання» Гран-прі отримали Марія Ковалів, Юлія Ткаченко та її молодша сестра Ірина Ткаченко. Обидві дівчини продемонстрували на концерті недитячу розважливість та психологізм в читанні доволі серйозної прози – Ірина Ткаченко читала композицію за листами Андрея Шептицького «Моя найдорожча матусю», а Юлія Ткаченко – сповідь дівчини, дівчинки, старої діви Варвари Рєпніної, присвячену 200-літтю Тараса Шевченка.

В номінації «вокально-інструментальні ансамблі» Гран-прі отримав ансамбль «Out doors». В номінації «родина» найвищу нагороду здобула родина Грабовських-Дробчаків.

В номінації «солісти-вокалісти» Гран-прі отримали Христина Кирчей та Анастасія Бондарчук, яка й «запалила» зал фінальною піснею «Не встидайся, то твоя земля! Не встидайся, то Україна!»

Іра Циган, газета «Франкова криниця Підгір`я»

(Переглядів 100 , 1 переглядів сьогодні)

About 

Błogosławieni którzy wprowadzają pokój, albowiem oni będą nazwani synami Bożymi.

Tags: ,

Газ на авто. Трускавець

Новини Трускавця та регіону

ТОП коментованих за тиждень

  • None found

Оголошення ТВ

  • Запрошуємо на роботу
    05.01.2023 | 16:23

    Державний спеціалізований санаторій «Батьківщина» (м. Трускавець) запрошує на роботу: – психологів, –  соціальних педагогів, – фахівців з соціальної роботи, – соціальних працівників з відповідною освітою на постійну роботу. Телефон: 097-584-23-76. (Переглядів 1 , 1 переглядів сьогодні) Також читайтеКозацька слобода “Раковець” запрошує на риболовлю (0)Запрошуємо вивчати англійську мову! (0)Потрібен викладач англійської мови! (0)Запрошуємо юних футболістів (0)

  • Запрошуємо вивчати англійську мову!
    26.08.2022 | 15:47

    Курси іноземних мов Ірини Ченцової запрошують дітей та дорослих вивчати англійську мову з використанням інноваційних методик та сучасних підручників провідних британських та американських видавництв. Ми пропонуємо заняття в групах (7-10 чоловік), індивідуальне та корпоративне навчання, підготовку до ЗНО та здачі екзаменів на міжнародні сертифікати (IELTS, TOEFIL), а також Експрес-курси   для   дорослих   (англійська   для   подорожей   та […]

  • Archive for Оголошення ТВ »

Архіви