Привітання з Новим роком від Богдана Матківського

31.12.2015 | Filed under: Некатегоризовано
Шановні колеги, друзі! Вельмишановна українська громадо!

Щиросердно вітаю всіх вас з наступаючим Новим роком!

Ми входимо у новий відлік часу, оцінюючи і аналізуючи пройдене, підбиваючи підсумки року, що минає. Минулий рік був для нас усіх складним випробуванням на силу, на віру та на міцність нашої нації. Ми з гідністю пройшли його, хоч і понесли великі непоправні втрати.
Від щирого серця бажаю всім вам козацького здоров’я, добробуту, витримки у наш нелегкий час розбудови демократичної України! Нехай виправдаються всі ваші сподівання і надії на краще! Бажаю, щоб Новий 2016 рік став багатшим на щедрі здобутки для нашої суверенної держави, додав щастя, добра і достатку в кожну домівку.
В багатьох країнах перед зустріччю Нового Року прийнято викидати все старе і непотрібне! Давайте і ми викинемо образи і смуток, брехню і ненависть, заздрість і користолюбство, а також весь непотріб з нашої Країни! А все найкраще, що можна згадати і уявити подаруймо один одному з усмішками не тільки в новорічну ніч, а впродовж усього року! Нехай це стане нашою доброю традицією!
В останню хвилину цього року, разом з родиною, запалю свічку, згадаю та вклонюся героям, які вже не з нами та які не зможуть зустріти 2016-ий рік. А першу хвилину Нового року моя родина присвятить молитві за мир в Україні, щоб наші побратими повернулись у свої домівки живими та здоровими. Зробімо це разом, адже спільна молитва у Новорічну ніч здатна творити дива.
Всі ми знаємо напевно, що це – найяскравіше, найчудовіше, загадкове, безсумнівно улюблене, тепле свято! Кожен від Нового Року чекає, сподівається чогось особливого . Тому побажаю вам у прийдешньому році здійснення всіх задуманих бажань! Хай збудеться все те найпотаємніше, що кожен з нас вважає своєю “блакитною” мрією!
З любов’ю та повагою, щиро ваш Богдан Матківський.
(Переглядів 112 , 1 переглядів сьогодні)

About 

Газ на авто. Трускавець

Новини Трускавця та регіону

ТОП коментованих за тиждень

  • None found

Оголошення ТВ

  • Запрошуємо на роботу
    05.01.2023 | 16:23

    Державний спеціалізований санаторій «Батьківщина» (м. Трускавець) запрошує на роботу: – психологів, –  соціальних педагогів, – фахівців з соціальної роботи, – соціальних працівників з відповідною освітою на постійну роботу. Телефон: 097-584-23-76. (Переглядів 1 , 1 переглядів сьогодні) Також читайтеКозацька слобода “Раковець” запрошує на риболовлю (0)Запрошуємо вивчати англійську мову! (0)Потрібен викладач англійської мови! (0)Запрошуємо юних футболістів (0)

  • Запрошуємо вивчати англійську мову!
    26.08.2022 | 15:47

    Курси іноземних мов Ірини Ченцової запрошують дітей та дорослих вивчати англійську мову з використанням інноваційних методик та сучасних підручників провідних британських та американських видавництв. Ми пропонуємо заняття в групах (7-10 чоловік), індивідуальне та корпоративне навчання, підготовку до ЗНО та здачі екзаменів на міжнародні сертифікати (IELTS, TOEFIL), а також Експрес-курси   для   дорослих   (англійська   для   подорожей   та […]

  • Archive for Оголошення ТВ »

Архіви